Jedi Mind Tricks ja Outerspace Helmikuussa Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Underground hiphopin konkari palaa uuden albuminsa tiimoilta Suomeen, kun yhdysvaltalainen Jedi Mind Tricks esiintyy Helsingissä keskiviikkona 29. helmikuuta. JMT saapuu Suomeen jälleen legendaarisimmassa muodossaan: Jus Allah riimittelee perustajajäsen Vinnie Pazin rinnalla.

Yli 15 vuoden ajan Jedi Mind Tricks on ollut synonyymi underground-hiphopille. Debyyttialbumistaan The Psycho-social alkaen kokoonpano on luonut lähtemätöntä vaikutusta itsenäisellä rapin alalajillaan. Itärannikon undergroundista kulttisuosioon nousseen bändin Vinnie Paz ja Jus Allah ovat rakentaneet kriitikoiden toistuvasti kiittämän ja myös kaupallisesti menestyneen uran.

JMT:n seitsemäs studioalbumi julkaistiin lokakuussa 2011. Edellisten keikkojen jälkeen bändin faneille tarjotaan tilaisuus saapua klubikeikalle, jolle myydään ainoastaan 300 lippua. Outerspace on myös Army of the Pharaohs kollektiiviin liitetty kokoonpano, jonka muodostavat puertoricolaista taustaa omaavat Planetary sekä Crypt The Warchild. Viides albumi My Brother’s Keepers julkaistiin heinäkuussa.