Miley Cyrusilla silikonirinnat? ”Nämä vauvelit ovat omani!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn tähtikasvatti Miley Cyrus joutui äskettäin kohuotsikoihin syntymäpäiväjuhlillaan kuvatun videon takia. Videolla teinitähti nimittäin myönsi juhlakansalle polttavansa pilveä. Huumekohun paisuttua mediassa Miley väitti, että kommentit olivat pelkkää näsäviisastelua.

Hannah Montana -supertähti yllätti äskettäin poseeraamalla CNN Heroes -gaalassa hyvin avonaisessa leningissä. Sittemmin muhkeita rintoja esitelleen Mileyn väitettiin viihdelehdissä ottaneen silikonirinnat. Nyt 19-vuotias teinitähti on tyrmännyt mediassa vellovat huhut siitä, että laulaja olisi suurentanut rintojaan silikoneilla. Katso tuoreet kuvat tästä.

– Kiitos paljon kohteliaisuuksista, mutta nämä vauvelit ovat omani. Olen 19-vuotias!!! Haloo ihmiset, rinnat kasvavat! Miley kommentoi kohua Twitter-blogissaan.

Äskettäin Mileyn pyöristynyttä olemusta haukuttiin sosiaalisessa mediassa. Laulaja vastasi haukkuihin julkaisemalla Twitter-blogissaan järkyttävän kuvan anorektikosta. Sittemmin Miley on kertonut rakastavansa kurvejaan ja olevansa sinut vartalonsa kanssa.

Kahdeksanvuotiaana näyttelijänurasta kiinnostunut Miley Cyrus on seurustellut muun muuassa poppari Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Teinitähden nykyisen poikaystävän Liam Hemswortin väitettiin jättäneen australialaisen tyttöystävänsä Cyrusin takia. Sittemmin kolmiodraaman sivuuttaneet tähdet ovat nykyään rakastuneita.