Anna Chlumsky osallistui julkkisjuhliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun alun suosituimpiin menestyselokuviin lukeutui My Girl, jonka tarina ja lapsitähdet saivat miljoonat ihmiset kyyneliin. Elokuvassa pikkutyttönä naispääosaa esittänyt Anna Chlumsky ei ole sittemmin juuri julkisuudessa paistatellut, mutta nyt hänet on ikuistettu punaisella matolla.

Macaulay Culkinin kanssa hittileffassa lapsena näytellyt Anna Chlumsky on nyt osallistunut The Iron Lady -elokuvan ensi-iltajuhliin upeassa punaisessa iltapuvussa. Katso kuvat tästä.

Nykyisin Anna on 31-vuotias kaunotar, joka on naimisissa ja työskentelee edelleen näyttelijänä. Seuraavaksi hänet nähdään komediasarjassa Veep. Chlumsky piti näyttelemisessä aikoinaan taukoa, joten hän onnistui välttämään ikuisen lapsitähden statuksen, josta on tunnetusti ainoastaan haittaa Hollywodissa.