Brittityttö Joulupukille: ”Lahjat tänne tai tapan sinut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jouluun on enää yhdeksän yötä, joten Joulupukki taitaa jo tietää ketkä lapsista saavat lahjojen sijaan ainoastaan vitsoja. Eräs heistä taitaa olla pilalle lellitty 13-vuotias brittityttö, joka oli lähettämässä Joulupukille Suomen Lappiin varsinaisen uhkauskirjeen.

Miljoonat lapset lähettävät Joulupukille kirjeitse lahjatoiveensa, mutta teinityttö Mekeeda Austin esitti toiveiden sijaan vaatimuksia. Daily Mail -lehden mukaan tyttö kertoi kirjeessään, että ellei hän saa vähintään kahta haluamistaan lahjoista, tulee hän ”Etsimään Joulupukin käsiinsä, tappamaan hänet ja kokkaamaan hänen poronsa”. Porojen lihat tyttö lupasi syöttää kodittomille.

Tytön äiti Tracey Austin löysi kirjeen tyttärensä koululaukusta ja järkyttyi lukemastaan. Tyttären vaatimuslistalla olivat muiden muassa muotivaatteita, rahaa, aurinkolasit ja uudet lenkkarit.