Tuottaja: ”Charlie Sheen toi liikaa huumeita kuvauspaikalle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen suosituimpiin sarjoihin lukeutuva Miehen puolikkaat koki taannoin näyttävän miehistömuutoksen. Päätähti Charlie Sheen sai potkut ja tilalle otettiin näyttelijäkomistus Ashton Kutcher. Kohuttu roolivaihdos onkin sittemmin aiheuttanut voimakkaita mielipiteitä.

Charlie Sheen on pysynyt viime aikoina kaidalla polulla, sillä hän on muun muuassa viettänyt aikaa lastensa kanssa. Nyt 46-vuotias näyttelijä on saanut sapiskaa entiseltä pomoltaan, hittisarjan tuottajalta Chuck Lorrelta. Hän totesi Sheenin käyttäneen kuvauspaikalla aivan liikaa huumeita.

– Ei töissä voi käyttää niin paljon kokaiinia. En halua käsikirjoittaa tarinaa, jossa ystäväni kuolee tai mikä vielä pahempaa, satuttaa jotain toista ihmistä. Silmiemme edessä tapahtui tragedia. Siihen kuului väkivaltaa ja kohtauksia. Olisi vastuutonta, jos sellaista katsoisi läpi sormien, Chuck Lorre kommentoi Variety-lehdelle.

Miehen puolikkaat -hittisarjaa seitsemän vuotta tähdittänyt Charlie Sheen kertoi taannoin olevansa äärimmäisen pettynyt parhaillaan pyörivään hittisarjaan. Hän kertoi olevansa tyytymätön sarjan katsojalukuihin ja siihen, miten hänen poistumistaan paikkaillaan sarjassa. Näyttelijä kertoi katsovansa kuitenkin sarjaa potkujensakin jälkeen. Äskettäin hän toivotti koko Miehen puolikkaat -sarjan työtiimille sydämellisesti onnea ja menestystä.