Facebook taipui käyttäjien vaatimuksiin – ärsyttänyt ominaisuus poistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on kerännyt jo yli 800 miljoonaa käyttäjää, joten se on omine viestipalveluineen ja yrityssivuineen kuin internet internetin sisällä. Miljoonat käyttäjät ovat kuitenkin saaneet toistuvasti äimistellä palvelun uusia ominaisuuksia, jotka ovat usein olleet askel taaksepäin.

Taannoin palvelu uudistui jälleen ja käyttäjien sivuille ilmestyi ticker-ikkuna, josta voitiin seurata reaaliajassa mitä kaverit puuhasivat. Ominaisuus sai kuitenkin runsaasti kritiikkiä osakseen. Nyt Facebook on taipunut käyttäjien vaatimuksiin ja ticker on poistettu palvelusta. Osalta käyttäjistä se poistui jo hieman aiemmin ja vähän palvelua käyttäneillä se ei välttämättä edes ilmestynyt.

Facebook perusteli ominaisuuden poistamista kuitenkin negatiivisen palautteen sijaan siinä ilmenneillä teknisillä ongelmilla. Vielä ei ole tietoa onko ticker palaamassa myöhemmin takaisin.