Sun Feifeinin iltapuku repesi ja paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokaisen julkkisnaisen pelkona on, että hänen iltapukunsa pettää tärkeänä päivänä. Usein asut ovat varsin paljastavia, mutta ongelmilta yleensä kuitenkin selvitään. Nyt painajainen on kuitenkin käynyt toteen Kiinassa, jossa julkkiskaunotar Sun Feifeinin asu on paljastanut sisältönsä.

Näyttelijätär oli osallistumassa Esquire Awards -gaalailtaan Pekingissä, kun tapahtuman juontaja Fang Ling astui vahingossa puvun päälle, kun kaunotar oli vielä liikkeessä. Nolon mokan takia asun yläosa repesi ja valahti alas. Katso kuvat tästä.

Valkoinen iltapuku paljasti sen alla olleet rintaliivit ja Sun Feifei joutui äärimmäisen noloon tilanteeseen lukuisten televisiokameroiden ristitulessa. Kaikeksi onneksi Feifei oli pukenut iltapukunsa alle ihonvärisen asun, sillä muuten hänen rintansa olisivat paljastuneet suorassa lähetyksessä miljoonille katsojille. Asiasta uutisoinut Shanghaiist epäili tapauksen olleen järjestetty mediatempaus.