IS: Junalipusta löytyi rivo haukkumasana

Viihdeuutiset · Stara.fi

VR on ollut kuluneen vuoden aikana lukemattomia kertoja otsikoissa surkean palvelutasonsa merkeissä. Alati myöhästelevien junien lisäksi kansalaisten hermoja raastoivat taannoiset vakavat ongelmat Accenturen ja Tiedon toteuttamassa uudessa lipunmyyntijärjestelmässä.

Sittemmin lipunmyyntijärjestelmä on saatu toimimaan, mutta nyt se on yllättäen äitynyt härskiksi. Ilta-Sanomat uutisoi tänään kuvan kanssa, kuinka junalla matkustanut kansalainen järkyttyi tarkastellessaan junalippuaan tarkemmin. Siinä oli nimittäin normaalien tietojen lisäksi selvällä suomenkielellä rivo sana ”HUO*A”.

VR:n tiedottaja Kaisa Keronen kertoi Ilta-Sanomille, että kyseessä on aivan normaali tarkistuskoodina toimiva kirjainsarja, johon oli tällä kertaa sattunut muodostumaan tuhma sana.