Kate Upton viettelevässä poseerauksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinimalli Kate Upton nousi vuoden 2011 alussa huippumalliksi yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet maineikkaan uimapukunumeronsa malliksi. Nykyisin hän on todellinen viihdelehtien lemmikki ympäri maailmaa.

Äskettäin Kate Upton nähtiin poseeraamassa puolialastomana nunnana The Three Stooges -komediaelokuvan trailerissa. Nyt Kate on julkaissut itsestään viettelevän valokuvan Twitter-blogissaan. Otos on ilmeisesti peräisin hänen mallikuvaustensa kulissien takaa.Kuva: Twitter

19-vuotias amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.