Lady Gaga suositumpi kuin Facebook

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on listannut palvelussa eniten tykättyjä julkkistähtiä, tapahtumia, palveluita ja yrityksiä. Samalla selvisi, että tykätyin julkkistähti oli Lady Gaga, josta tykkäsi enemmän ihmisiä kuin Facebookista itsestään.

Lady Gagalla on palvelussa 61 miljoonaa tykkääjää, kun Facebookilla niitä on 57,9 miljoonaa. Kolmannella sijalla on paljasteluillaan otsikoissa usein paistatteleva r&b-tähti Rihanna 57,5 miljoonalla ja neljäntenä hieman yllättäen hiphop-tähti Eminem 56,8 miljoonalla tykkääjällä.

Viiden tykätyimmän joukkoon mahtuu vielä internetpalvelu YouTube 55,2 miljoonalla tykkäyksellä. Kymmenen tykätyimmän joukossa ovat edellä mainittujen lisäksi myös korttipeli Texas Hold’ Em, latinotähti Shakira, teinipoppari Justin Bieber sekä laulajat Katy Perry ja Taylor Swift.