Ladyboyt aloittivat lentoyhtiön lentoemänt… stuert… eikun…

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni Thaimaan kävijä on törmännyt maan värikkäässä yöelämässä – ehkä jopa tietämättään – rinnoilla varustettuihin ja naiseksi pukeutuneisiin miehiin, eli ladyboihin. Nykyisin ladyboyt voivat jopa kisailla transseksuaaleille tarkoitetuissa Miss Tiffany -missikisoissa.

Kerroimme helmikuussa kuinka ladyboyt pääsevät ensimmäisen kerran työskentelemään baarien ja esiintymislavojen lisäksi myös lentokoneiden matkustamoissa, kun thaimaalainen PC Air -lentoyhtiö ryhtyi rekrytoimaan heitä lentoemänniksi.

Lentoyhtiö kertoi, että hakemuksia tuli yli sata. Sittemmin yhtiö kertoi palkanneensa kuusi ”kolmannen sukupuolen” edustajaa matkustamomiehistöönsä. Tänään Daily Telegraph uutisoi, että ladyboyt ovat aloittaneet työskentelynsä lennoilla.

Yksi työpaikan saaneista on vuoden 2007 Miss Tiffany, Thanyarat ”Film” Jiraphatpakorn. Hakemuksia tuli ensimmäisellä hakukierroksella yli sata. Yhtiön johtaja Peter Chan korostaa, että PC Air haluaa olla alan pioneeri ja koko muulle maailmalle muille mallia. Hänen mukaansa yksilöiden tasapuoliset oikeudet koskevat myös ladyboita.Kuva: PC Air