Ohhoh, lapsen 1-vuotissynttäreiden hintalappu 35 000 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ökyrikkailla vanhemmilla on taipumus käyttää suuria summia jälkikasvunsa hyväksi, mutta joskus siinäkin mennään hieman överiksi. Nyt eräs amerikkalainen pariskunta on järjestänyt yksivuotiaalle Jojo-pojalleen synttärijuhlat, joiden budjetti oli huimat 40.000 dollaria.

Pienokainen tuskin tajusi koko juhlista yhtään mitään, mutta lapsivoittoista juhlakansaa hellittiin senkin edestä. Ensinnäkin Buzz Lightyear -synttärikakku oli 3.500 dollaria maksava design-luomus ja muutkin tarjoilut olivat yksityiskokkien aikaansaannoksia, kuten esimerkiksi susheja, ABC Nightline uutisoi.

Tilaisuuden taustamusiikista ja tanssilattian täyttämisestä vastasi tietenkin DJ äänentoisto- ja valolaitteineen. Tanssilattian yläpuolella taitojaan esittelivät akrobaatit. Vanhemmat kertoivat uutiskanavalle, että bileet olivat joka pennin arvoiset, vaikka juhlakalu ei niistä mitään ymmärtänytkään eikä juhlia myöskään muista.