Shokkivideo julki: Näin naisia kohdellaan turkkilaisella poliisiasemalla

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Tänä vuonna ympäri maailmaa on raportoitu huima määrä poliisien ylilyöntejä ja laittomuuksia, kun tapauksia on saatu kännykkäkameroiden avulla julkisuuteen. Nyt verkossa nähdään vuorostaan turkkilaisella poliisiasemalla tallennettu valvontakameravideo.

Vanhan sanonnan mukaan turkkilaista vankilaa kannattaa välttää kaikin keinoin, mutta videon perusteella ainakin naisten kannattaa välittää myös turkkilaista poliisiasemaa. Videolla nimittäin nähdään kuinka kolme poliisia pahoinpitelee nuoren naisen Izmirin kaupungissa sijaitsevalla poliisiasemalla.

Fevziye Cengiz -niminen nainen pannaan ensin käsirautoihin, minkä jälkeen poliisit jatkavat hänen lyömistään niin maassa kuin seisaalleen nostamisen jälkeenkin. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Daily Vatan, jonka mukaan nainen pidätettiin, koska hänellä ei ollut henkilöpapereita mukanaan konsertissa. Naisen mukaan poliisit myös ahdistelivat häntä seksuaalisesti.

Nyt naista odottaa jopa 6,5 vuoden vankeustuomio pidätyksen vastustamisesta ja poliiseja 1,5 vuoden vankeustuomio liiallisesta voimankäytöstä.Kuva: YouTube