Sam Faiersin mekko ei juuri peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen näyttelijäkaunotar Sam Faiers lienee suomalaisille vielä varsin tuntematon tuttavuus, mutta Britanniassa hän on jälleen ylittänyt uutiskynnyksen bikinikuvillaan. Suomessakin nähtävän Glamourelämää Essexissä -saippuasarjan tähti on nyt nimittäin esitellyt kurvikasta vartaloaan rantalomalla.

Nyt neitokainen on poseerannut isosiskonsa synttäreidensä kunniaksi. Sam oli pukeutunut 21-vuotiaan Billien synttäreille erittäin paljastavaan mekkoon, jonka yläosa kykeni peittämään hänen rintansa vain hädin tuskin. Asu pysyikin ylhäällä painovoimaa uhmaten ja todennäköisesti jonkinlaisen teippiviritelmän avulla.

Lokakuussa Sam Faiers ja hänen Billie-siskonsa joutuivat hengenvaaraan, kun raivostunut naisjoukko hyökkäsi heidän kimppuunsa ravintolassa. Naisjoukkio potki Samia useita kertoja päähän siten, että tämä menetti tajuntansa. Molemmat siskokset kiidätettiin sairaalaan, jossa Samia tutkittiin myös aivovaurion pelossa.

20-vuotias Sam Faiers tunnetaan kotimaassaan erityisesti The Only Way Is Essex -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkaa syyskuussa 2011.