Silikonirinnat ovat out: ”Pienirintaiset viimeksi nauravat”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme uutisoineet jo useita kertoja kuinka monet Hollywoodin pintajulkkikset ovat luopuneet suurista silikonirinnoistaan ja palanneet aikaisempiin luonnollisiin ja merkittävästi pienempiin muotoihinsa. Trendi onkin kasvanut koko ajan, ja nyt pienet rinnat ovat muodostuneet trendikkäiksi.

Victoria Beckham on ollut trentin tiennäyttäjänä luovuttuaan silikoneistaan lopulta kokonaan. Vuosikymmenien ajan miehet ovat ihannoineet suuririntaisia naisia, mutta nyt myös Daily Mail -lehden kolumnisti Suzanne Taylor kirjoittaa pienirintaisten naisten olevan nousussa.

– Suurimman osan aikuisiästäni olen haaveillut suuremmista kurveista, jotka huutavat naisellisuutta ja lähettävät miehille viestin intohimosta. Pohtikaa hetki mitä sana ”latta” tarkoittaa ja sen negatiivista sävyä. Latteat bileet ja niin edelleen. Siten tiedätte millaista on olla lattarintainen, Suzanne Taylor kirjoittaa.

Silikonirinnoista itsekin aiemmin haaveillut kirjoittaja kiittää kuitenkin onneaan, ettei ole hankkinut silikoneja, sillä ajat ovat muuttumassa.

– Eräs rintava ystäväni kertoi, että suuret rinnat muuttuvat roikkuviksi säkeiksi 40-vuotiaana. Tatuoinnit ja lävistykset menettävät merkityksensä, kun niistä tulee yleisiä ja arkipäiväisiä. Myös silikonirinnoista katoaa samalla tavalla erikoisuus. Suurin osa ihmisistä erottaa rannalla silikonirinnat aidoista, eivätkä rantapallorinnat tee enää vaikutusta.