Ali Lohan on karmaiseva näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohanin teini-ikäinen pikkusisko Ali Lohan on seurannut isosiskoaan julkkisrintamalle. Aliana “Ali” Lohan allekirjoitti äskettäin huikean mallisopimuksen NEXT Model -mallitoimiston kanssa.

Pian mallisopimuksen allekirjoittamisen jälkeen Ali Lohan herätti huomiota pelottavan kuihtuneella olemuksellaan. Pistävät kasvonpiirteet ja rutkasti hoikistunut vartalo aiheutti spekulaatiota muun muuassa anoreksiasta ja kauneusleikkauksista. Nyt ongelma näyttää vain pahentuneen, sillä Ali näyttää järkyttävän laihalta. Siitä huolimatta hän pukeutui pakarat paljastaviin shortseihin.

17-vuotias kaunotar poseerasi ensimmäisissä mallikuvissaan Fault-lehden kuvauksissa. Ali on omien sanojensa mukaan kunnossa, mutta tuoreet paparazzikuvat osoittavat hänen olevan sairaalloisen laiha. Tähden edustaja Steve Honig julkaisi muodonmuutoksesta lausunnon ja kertoi laihtumisen johtunen kasvupyrähdyksestä.