Hollywoodin tuottoisimmat naistähdet – loistavia sijoituksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa on jo vuosien ajan pidetty kirjaa tuottoisimmista näyttelijöistä. Forbes-talouslehden listassa lasketaan kuinka paljon kukin näyttelijä tuottaa leffayhtiölle rahaa häneen sijoitettuun palkkasummaan nähden. Nyt naistähtien lista vuodelta 2011 on julkistettu.

Hollywoodin tuottoisin naistähti oli tänä vuonna Twilight-elokuvien naispääosaa esittävä Kristen Stewart, johon sijoitettu dollari tuotti leffayhtiölle 55,83 dollaria. Toiseksi sijoittui Anne Hathaway, jonka dollari tuotti 45,67 dollaria ja kolmanneksi niin ikään Twilight-tähti Robert Pattinson 39,43 dollarin tuotollaan.

Viiden tuottoisimman joukossa ovat edellä mainittujen lisäksi myös Harry Potter -päätähti Daniel Radcliffe ja Transformers-tähti Shia LeBeouf. Kymmenen joukkoon mahtuvat myös näyttelijät Robert Downey Jr., Matt Damon, Cate Blanchett, Meryl Streep ja Johnny Depp. Kovapalkkaisen Deppin tuotto oli dollaria kohti enää vain 12,48 dollaria.

Uusimmat