Hollywoodin tuottoisimmat naistähdet – loistavia sijoituksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa on jo vuosien ajan pidetty kirjaa tuottoisimmista näyttelijöistä. Forbes-talouslehden listassa lasketaan kuinka paljon kukin näyttelijä tuottaa leffayhtiölle rahaa häneen sijoitettuun palkkasummaan nähden. Nyt naistähtien lista vuodelta 2011 on julkistettu.

Hollywoodin tuottoisin naistähti oli tänä vuonna Twilight-elokuvien naispääosaa esittävä Kristen Stewart, johon sijoitettu dollari tuotti leffayhtiölle 55,83 dollaria. Toiseksi sijoittui Anne Hathaway, jonka dollari tuotti 45,67 dollaria ja kolmanneksi niin ikään Twilight-tähti Robert Pattinson 39,43 dollarin tuotollaan.

Viiden tuottoisimman joukossa ovat edellä mainittujen lisäksi myös Harry Potter -päätähti Daniel Radcliffe ja Transformers-tähti Shia LeBeouf. Kymmenen joukkoon mahtuvat myös näyttelijät Robert Downey Jr., Matt Damon, Cate Blanchett, Meryl Streep ja Johnny Depp. Kovapalkkaisen Deppin tuotto oli dollaria kohti enää vain 12,48 dollaria.