Järkyttävä ilmoitus suomalaisella verkkosivulla: ”Minä myy oma vauva”

Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalta on kantautunut viime aikoina huolestuttavia tietoja tapauksista, joissa vanhemmat ovat yrittäneet myydä omia lapsiaan. Nyt tällainen järkyttävä myynti-ilmoitus on julkaistu suomalaisella Petsie.fi -verkkosivustolla otsikolla ”Myydään: Minä myy oma vauva”.

Suomen suurimmaksi lemmikkiyhteisöksi itsensä nimenneellä verkkosivustolla julkaistiin tänään ilmoitus, jossa myydään Pietarissa 25.9.2011 syntynyttä poikavauvaa 500 euron hintaan. Mukana ilmoituksessa on myös valokuva. Vauva luvataan toimittaa Suomeen pientä lisämaksua vastaan. Kyseisen ilmoituksen todenperäisyydestä ei ole tietoa, ja toivoa sopii, että se on vain typerää pilaa.

Kuva: Petsie.fi

– Minä synnytti vauva poika 25.9.2011 pitää en poika. Poika isä on komea mies. Meidän vauvan nimi Wladimir Potskjow. Poika on venäjä sukuinen. Poika terve hyvä kuntoinen on. Poika maksaa 500 pietarissa asuu poika. Sina voi soitta munulle minä tuo vauva sinalle. Poika haluaa hyvä koti talo hyvä perhe hyvä elämä. Myyn Wladimir nopein soitaja, ilmoituksessa todetaan.