Laulajatähti sikaili Nelosen ruokaohjelmassa – Idols-voittajakin tyrmistyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten pöytätavat ovat parantuneet parinkymmenen vuoden aikana huomattavasti, kun myös täällä kylmässä pohjolassa ollaan opittu edes jossain määrin salonkikelpoisiksi. Poikkeuksilla on yleensä tapana vahvistaa säännöt, ja tällä kertaa eräs poikkeus nähtiin television ruokaohjelmassa.

Nelosella esitettävä Neljän tähden illallinen on nyt kuumentanut tunteita, kun laulaja Tony Montana sikaili ruokapöydässä. Hän antoi kotikatsomoihin esimerkin pöytätavoista, jollaisia ei soisi olevan enää lainkaan olemassa. Katso video Nelosen verkkosivuilta.

Montana osallistui missi Anni Uusivirran tarjoamalle illalliselle, jonka aikana hän kaapi omalta lautaseltaan ruokaa missikaunottaren annoksen päälle. Hän sai saman tien sapiskaa muilta ruokailijoilta, mutta se ei törkimystä häirinnyt lainkaan. Mukana ruokailemassa olivat Idols-voittaja Martti Saarinen ja näyttelijä Katja Jousijoki.