Näyttelijätär ilman rintaliivejä – Ashton Kutcher iski heti kiinni – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glee-hittisarjan yksi päätähdistä Lea Michele on nykyään viihdemaailman seuratuimpia julkkiskaunottaria. Näyttelijä-laulajan tuulenhalkaisijaa pidettiin aikoinaan esteenä menestykselle, mutta neitokainen osoitti menestyksellään arvostelijoiden olleen väärässä.

New Year’s Eve -elokuvaa Suomessakin parhaillaan tähdittävä Lea saapui äskettäin elokuvan ensi-iltajuhliin antavassa iltapuvussa ilman rintaliivejä. Demi Mooresta parhaillaan eroava Ashton Kutcher iski neitokaiseen heti silmänsä ja tilanne tallentui myös kuviin.

Äskettäin Lea kertoi odottavansa jo innolla joulua. Hän nimittäin himoitsee äitinsä tekemiä rasvaisia pasta-annoksia. Tähti kertoi myös odottavansa sitä, että saa viettää aikaa perheensä ja läheistensä kanssa.

Lea Michele rankattiin keväällä 2010 arvostetun Time-aikakauslehden toimesta maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle. Michele poseerasi taannoin GQ-lehden kannessa ja sisäsivuilla odottamattoman rohkeasti koulutytön asussa ja pelkissä pikkuhousuissa. Kuvista nousi välittömästi kohu, koska lasten vanhempia edustava järjestö piti niitä liian seksikkäinä. Vanhemmat paheksuivat myös sitä, että aikuisille miehille suunnattu lehti seksualisoi nuorten suosiman sarjan tähdet.