LeAnn Rimes pukeutui verhoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Grammy-palkittu kantrilaulaja LeAnn Rimes tunnetaan muun muuassa Can’t Fight The Moonlight -hittikappaleestaan. Hän aloitti laulamisen kolmevuotiaana ja on myynyt sen jälkeen yli 20 miljoonaa levyä.

LeAnn Rimes alkoi saamaan rutkasti palstatilaa näyttävän avioeronsa ja silikonirintojen hankkimisen jälkeen. Nyt 29-vuotias vaalea kaunotar on osallistunut Los Angelesissa The Trevor Projectin julkkisjuhliin. Punaiselle matolle hän saapui vihreässä asussa, jota on nyt ihmetelty kovasti viihdelehdissä.

LeAnn Rimes on ollut viime aikoina otsikoissa myös parisuhteensa merkeissä. Tähti nimittäin meni taannoin myös naimisiin näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa. LeAnn Rimes pokasi 38-vuotiaan näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin, kun molemmat tähdet olivat tahoillaan naimisissa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa. Pariskunta kesti kuitenkin suhdedraaman ja avioitui huhtikuussa. Cibrian tunnetaan muun muuassa Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta.