Mitä sinä kertoisit 16-vuotiaalle itsellesi? Tässä koskettavat esimerkit

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Mitä sinä kertoisit 16-vuotiaalle itsellesi, jos sellainen olisi mahdollista? Ehkä lottonumeroita, vinkkejä opiskeluun tai jotain muuta olennaista. Nyt verkossa on julkaistu koskettava video, jossa nähtävät ihmiset lähettävät teini-ikäiselle itselleen viestin, joka olisi voinut pelastaa heidät kärsimyksiltä.

Jokainen videon ihmisistä on sairastunut pahanlaatuiseen melanoomaan, joka voi pahimmillaan viedä hengen. Videolla he lähettävät viestin, että yksikin paha palaminen ennen 18 ikävuotta nostaa ihosyövän riskiä huomattavasti. Samalla he pyytävät välittämään eteenpäin viestiä, että aurinkorasva ja palamisen välttäminen on erittäin tärkeää. Lisäksi on tärkeää tuntea oma ihonsa ja huomata sen mahdolliset muutokset.