Komediatähti: ”En tarvitse lapsia – minulla on jo koira”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen näyttelijä-koomikko Seth Rogen nousi tähdeksi näyteltyään pääosaa Paksuna-elokuvassa näyttelijätär Katherine Heiglin rinnalla. Myös Superbad-elokuvasta tuttu naurattaja onkin sittemmin lukuisten elokuvarooliensa myötä noussut yhdeksi Hollywoodin suosikkinäyttelijäksi.

Nyt tänä vuonna naimisiin mennyt Rogen kertoi, ettei ole vielä valmis perustamaan perhettä vaimonsa Lauren Millerin kanssa. Tähti nimittäin haluaa keskittyä tällä hetkellä vain suloisen koiranpennunsa huolehtimiseen. Koomikon mielestä hänen koiransa on kuin lapsen korvike.

– En ole vielä valmis lasten hankkimiseen. Meillä on koira ja se riittää tällä hetkellä, Rogen kertoi People-lehdelle.

Rogen kertoi, ettei avioliitto ole juurikaan muuttanut pariskunnan elämää. Koomikko kertoi, että avioliiton myötä hän ei enää pode huonoa omatuntoa. Ennen Millerin sormustamista Rogenista nimittäin tuntui siltä, että hän pettää kultaansa, koska ei ole vienyt tätä vihille.

Komediatähti on puhunut avoimesti julkisuudessa kannabiksen käytön puolesta. Äskettäin tuottajanakin toimiva Seth Rogen ihmetytti paljastamalla polttelevansa pilveä töissä. Hän kertoikin käyttävänsä huumeita elokuvia kirjoittaessaan. Rogenin mukaan se auttaa häntä elokuvien vaativassa luomisprosessissa.