Cheryl Cole pudotti kännykän vessanpönttöön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi poppariksi äänestetty Cheryl Cole seurustelee viihdelehtien tietojen mukaan nykyisin musiikkituottaja Patrizio Pigliapocon kanssa. Poppari on työskennellyt viime kuukausien aikana Patrizion kanssa, ja lopulta yhdessäolo muuttui romanssiksi.

Nyt Cherylin entinen Girls Aloud -bänditoveri Nicola Roberts on paljastanut tyttöbändin kiertueella tapahtuneen välikohtauksen, jossa he olivat Cherylin kanssa samaan aikaan ravintolan vessassa. Yllättäen Cheryl huusi pudottaneensa kännykkänsä vahingossa pönttöön.

– Cheryl pudotti puhelimensa vessanpönttöön ja minun piti onkia se sieltä hänelle. Olimme menneet yhdessä vessaan ja seuraavaksi kuulin kuinka Cheryl huusi ”Nicole!”. Menin sinne ja noukin puhelimen hänelle. Se on todellista ystävyyttä, Nicola Roberts kertoi More!-lehdelle.

Aiemmin kesällä 28-vuotias Cheryl Cole sijoittui viidenneksi Kaikkien aikojen kaunein brittinainen -äänestyksessä. Voittajaksi kyseisessä äänestyksessä nimettiin Audrey Hepburn ja perässä tulivat muun muuassa povipommi Kelly Brook, näyttelijätär Elizabeth Taylor ja herttuatar Kate Middleton. Hänet on myös äänestetty Britannian unelmien lentoseuralainen -äänestyksessä ykköseksi.