Kendra Wilkinson näyttävänä julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hugh Hefnerin ex-tyttöystävä Kendra Wilkinson nousi aikoinaan julkkikseksi poseerattuaan nakuna Playboy-lehdelle. Vaalea kaunotar tähditti sittemmin The Girl Next Door -realitysarjaa, joka kertoi Playboy-mogulin kolmesta tyttöystävästä.

Nyt Kendra on poseerannut AbCuts-yhtiön järjestämissä julkkisjuhlissa asussa, joka ei jäänyt varmasti keneltään huomaamatta. Se nimittäin nosti pääosaan hänen muhkean rintavarustuksensa.

Äskettäin 26-vuotias julkkisneitokainen kertoi yksityiskohtia seksielämänsä saloista. Futistähti Hank Baskettin vaimoke kertoi pitävänsä ”seikkailunhaluisesta” seksistä ja muhinoivansa spontaanisti myös julkisilla paikoilla. Hän paljasti harrastaneensa aviomiehensä kanssa seksiä jopa vesiskootterin päällä. Kendralla ja futistähdellä on yhteinen poika Hank Basket IV.

Kendra Wilkinson oli viime keväänä kovasti otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena. Kaunottaren oma Kendra-realitysarjan neljäs tuotantokausi alkaa 30. lokakuuta E!-televisiokanavalla.