Madventures -ohjelman jatko vaakalaudalla

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen matkailuohjelma Madventures on palkittu katsojien toimesta useita kertoja parhaana televisio-ohjelmana ja ohjelman toinen juontaja Riku Rantala valittu lisäksi vuoden miesesiintyjäksi. Menestys on näkynyt myös taloudellisella puolella, kun ohjelma nähdään nykyisin peräti 189 maan televisioruuduissa.

Tänään Verkkouutiset kertoo, että Madventures-ohjelman jatko on parhaillaan vaakalaudalla, eikä jatkosta ole vielä tehty päätöksiä. Siten ohjelman fanit joutuvat vielä odottamaan mahdollista neljättä tuotantokautta.

– Reissuista toipuminen kestää aika kauan, ja suunnittelukin vie melkoisesti aikaa. Olemme siitä onnellisessa asemassa, että meidän ei ole pakko tehdä ohjelmaa. Omat reissumme ilman kameraa jatkuvat toki edelleen, ohjelman toinen isäntä Riku Rantala kertoi Verkkouutisille.

Madventures-ohjelman oikeudet on hankkinut alkuperäisten tuottajien, Subin ja brittiläisen Fiverin, lisäksi muiden muassa Venäjän MTV, Norjan TV2, Puolan Polsat Play, Belgian Acht, Unkarin TV3 ja Israelin Travel Channel. Yhdysvalloissa Madventuresia on esittänyt Travel Channel. Matkailuohjelman myyntiä ulkomaille on hoitanut osaltaan Duudsonien yhtiö Rabbit Films.