Mafia Wars -peli muuttui todeksi – perheenäiti joutumassa vankilaan

Digi · Stara.fi

Viime vuosina monista selaimen kautta pelattavista verkkopeleistä on tullut huippusuosittuja, mutta kolikon kääntöpuolena monet ovat jääneet peleihin pahasti koukkuun. Hieman yllättäen monet ongelmista kärsivät ovat keski-ikäisiä naisia.

Nyt eräs heistä on saanut raskaat syytteet syyllistyttyään rikoksiin. 54-vuotias perheenäiti on nimittäin jäänyt kiinni peräti 166.000 dollarin petoksista väärennettyään yhteensä 78 shekkiä. Suurin osa huijatuista rahoista meni Zyna-yhtiön YoVille-peliin ja Zyngan huippusuosittuun Mafia Wars -peliin sekä virtuaalisen omaisuuden ostamiseen.

Asiasta uutisoineen Kennebec Journal -lehden mukaan syyttäjä vaatii perheenäidille kuuden vuoden vankilatuomiota. Oikeudenkäynti alkaa 3. tammikuuta.