Wrestling-kaunotar esitteli uhkeat muotonsa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy miespuolisten wrestling-tähtien lisäksi myös muutamia näyttäviä kaunottaria, joista yksi on kanadalainen Maryse Ouellet. Mallinakin työskennellyt neitokainen lienee tuttu myös joillekin suomalaisille RAW-sarjan tähtenä.

Nyt Maryse nähdään keikistelemässä rintavana peilin edessä itse julkaisemassaan kännykkäkuvassa. Twitter-blogissa julkaistussa kuvassa vaaleaverikkö on jättänyt paitansa viettelevästi auki.Kuva: YouTube

28-vuotias kanadalainen Maryse Ouellet tuli alunperin tunnetuksi missikilpailuista vuonna 2004, kun hänet kruunattiin kansainvälisessä Miss Hawaiian Tropic -kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Sittemmin hän teki jonkin aikaa malliuraa, kunnes päätyi wrestling-areenoille. Hänen sopimuksensa WWE-organisaation kanssa päättyi lokakuussa 2011.