Miesten ja naisten seksikumppaneiden määrästä uutta tietoa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurin osa varsinkin nuorista miehistä väittää seksikumppaneidensa määrän olevan merkittävästi todellista suurempi. Siten puheisin kannattaa suhtautua hienoisella varauksella. Nyt miesten seksikumppaneiden määrästä on kuitenkin saatu tutkimustietoa.

Englannin terveysviranomaisten suorittamassa tutkimuksessa selvitettiin esimerkiksi kuinka monta seksikumppania miehillä on keskimäärin. Tutkimuksen perusteella brittimiehillä on keskimäärin 9,3 seksikumppania koko elämänsä aikana. Neljänneksellä tutkimukseen osallistuneista miehistä oli ollut yli kymmenen seksikumppania, Telegraph uutisoi.

Naisilla on sen sijaan keskimäärin vain neljä seksikumppania elämänsä aikana. Kolmannes miehistä ilmoitti kykenevänsä vain arvioimaan seksikumppaneidensa määrän, mutta naisista suurin osa tiesi määrän tarkalleen. Naisista 24 prosenttia harrasti elämänsä aikana seksiä vain yhden miehen kanssa, kun miehistä 17 prosenttia tyytyi yhteen seksikumppaniin.