Onko MTV3 jo valinnut Suomen seuraavan presidentin? Katso kuva

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa järjestetään presidentinvaalit tammikuun loppupuolella, joten presidenttikilpa on parhaillaan täydessä käynnissä. Sauli Niinistö on ylivoimainen voittajasuosikki, mutta hänen valintansa ei suinkaan ole vielä kirkossa kuulutettu.

Hieman toisenlaisen kuvan on kuitenkin saanut viikonloppuna MTV3-verkkosivujen Vaalit-osiosta, jonka sisältö on puhuttanut suomalaisia sosiaalisessa mediassa. Maikkarin vaalisivuston sisältö keskittyi nimittäin lauantaina ainoastaan yhden ehdokkaan ympärille. Eilen käytännössä jokainen artikkeli ja video käsitteli Sauli Niinistöä.

Tänään MTV3 on julkaissut pari artikkelia myös muista ehdokkaista, mutta verkkosivustolta eilen ikuistetussa kuvakaappauksessa sisältö näyttää toiselta. Kyseessä on kuitenkin tilanne, jossa kunkin ehdokkaan vierailua Huomenta Suomi -ohjelmassa puretaan useiksi eri artikkeleiksi. Näin ollen muutkin ehdokkaat ”valtaavat” etusivun kukin vuorollaan. Hetkellisesti näkymä saattaa kuitenkin hämmentää nettisurffaajan.