Netissä riisunut opiskelijatyttö avoimena: ”Tarvitsin rahaa opiskeluun”

Ohhoh! · Stara.fi

Viime vuosina on tullut julki lukemattomia tapauksia, joissa nuoret opiskelijatytöt ovat ajautuneet omasta tahdostaan myymään seksipalveluita kustantaakseen opiskelunsa ja saadakseen leveämmän elämäntyylin. Nyt eräs heistä on kertonut tarinansa The Sun -lehdelle.

Nuori nainen oli kertomansa mukaan yrittänyt löytää itselleen töitä, mutta kun niitä ei löytynyt, joutui hän turvautumaan maailman vanhimpaan ammattiin. Brittiviranomaisten mukaan joka viides strippari on nykyisin opintojaan rahoittava opiskelija, ja tämäkin neitokainen kuului samaan joukkoon.

– Se tuntui ensin liian hyvältä ollakseen totta, mutta kokeilin sitä. Ensimmäisellä kerralla olin hermostunut, enkä saanut kovin paljon rahaa. Muutaman kerran jälkeen totuin siihen, Emma kertoi The Sun -lehdelle.

Walesin Glamorganin yliopistossa opiskeleva 25-vuotias Emma Green sai viikossa noin 250 euroa siitä että hän riisui itseään nettikameran edessä. Ennen nettiuraansa hän oli toiminut glamour-mallina, joten vähäpukeisena poseeraaminen ei ollut hänelle uutta. Seksibisneksen lisäksi huolestuttavan moni opiskelija ansaitsee rahaa myös uhkapelaamisella ja osallistumalla lääketieteellisiin testeihin.