Nuoret naiset peseytyivät alastomina keskellä kaupunkia

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Mainoskampanjat yrittävät usein lyödä toiset laudalta ja mennä pidemmälle kuin kilpailijat aiemmin. Siksi joskus syyllistytään ylilyönteihin sekä Suomessa että muualla maailmassa. Nyt Kiinassa on toteutettu mainoskampanja, jollaista ei Suomessa varmasti toteutettaisi.

Yhdysvalloissa naiset suihkuttelivat aiemmin tänä vuonna rinnat paljaana hyväntekeväisyyden nimissä, mutta nyt Kiinassa kolme nuorta naista on peseytynyt täysin alastomana yleisön edessä. Kyseessä oli uuden suihkugeelin mainoskampanja, joka jäi varmasti silminnäkijöiden mieliin.

Kampanjan alastomat keulahahmot eivät näyttäneet juuri häpeilevän alastomuuttaan, ja he pyysivät jopa vapaaehtoista miestä hieromaan suihkusaippuaa alastomille vartaloilleen. Tempaus jäi yhtiön viimeiseksi, kun siitä saatiin runsaasti negatiivista palautetta, MayDaily uutisoi.