Typerä murtovaras soitti vahingossa poliisit paikalle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset edustavat tunnetusti keskimääräistä tyhmempää kansanosaa, mutta aika ajoin maailmalta kuuluu tapauksia, jotka osaavat silti yllättää. Viime aikoina monet varkaat ovat jääneet kiinni varastettuaan iPhonen tai iPadin, joissa on sisäänrakennettu seurantalaite.

Nyt eräs Wisconsinissa rötöstellyt murtovaras on kuitenkin tehnyt jonkinlaisen rimanalituksen, sillä hän tuli vahingossa soittaneeksi matkapuhelimella itse poliisit paikalle. Poliisin mukaan kaksi parikymppistä nuorta miestä oli tunkeutunut Target-kauppaan varastamaan DVD-soittimia ja pelejä, My San Antonio -verkkolehti uutisoi.

Kaupassa toisen puhelin soitti hätänumeroon, ja hätäpäivystäjä kuunteli lähes tunnin ajan kuinka miehet suunnittivat saaliin kätkemistä ja pohtivat missä saalis saataisiin muutettua helpoimmin rahaksi. Sellaisia ongelmia ei kuitenkaan lopulta tullut, kun poliisit odottivat miehiä kaikessa rauhassa parkkipaikalla.