Britannian lyhin parkkipaikka vain 43 senttiä pitkä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on tullut voimaan uusi laki, jonka myötä teiden reunoille maalataan niin sanottuja kaksoiskeltaisia viivoja, jotka osoittavat minne asukkaat saavat pysäköidä erillisellä luvalla. Samalla asukkaat ovat hämmentyneet muutamissa paikoissa, joissa katuu on maalattu naurettavan lyhyitä parkkipaikkoja.

Daily Mail -lehti etsi Britannian lyhintä parkkipaikkaa, jollaiseksi lopulta osoittautui Norwichin Stafford Streetiltä löytyvä tiemerkintä. Kaksoiskeltaisella osoitetun parkkipaikan pituus on nimittäin ainoastaan 43 senttiä, joten siihen mahtuu korkeintaan henkilöauton yksi rengas. Pikkuautoja siihen sen sijaan mahtuu neljä.

Aikaisempi Britannian lyhin parkkipaikka oli 61 senttimetriä pitkä, eli siihenkään ei mahtunut yhtään autoa.