Haastattelulle karu loppu – kiimainen kameli yritti raiskata! Katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla verkossa levisi nopeasti haastatteluvideo, jossa nähtiin kuinka haastattelu päättyi yllättäen rajun tuulen heittäessä muovipussin haastateltavan kasvoille. Nyt jossain päin arabimaailmaa on tapahtunut heman vastaava, mutta paljon koomisempi tapaus.

Televisioryhmä oli tekemässä haastattelua aavikolla kameleiden keskellä, kun erään vieressä maleksineen kamelin suvunjatkamisvietti alkoi osoittaa heräämisen merkkejä. Se nimittäin yritti lämmitellä ensin toista haastateltavista miehistä seksikumppanikseen.

Saatuaan kuitenkin pakit kameli päätti aiheuttaa hieman enemmän hämminkiä ja ajoi lopulta kuvausryhmää takaa. Miehet ehtivät kaikeksi onneksi auton turviin ennen kuin tilanne olisi äitynyt rumaksi.