Hugh Hefner käski Lindsay Lohanin riisumaan kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähti Lindsay Lohan poseeraa parhaillaan äskettäin maineikkaan miestelehti Playboyn kannessa täysin alastomana miljoonan dollarin palkkiota vastaan. Nyt lehden omistaja Hugh Hefner on kommentoinut huhuja, joiden mukaan hän käski Lindsayn riisua alastomaksi.

Hefner vahvisti huhut ja paljasti, että Lohanin lähipiiri oli nakukuvia vastaan. Toiveita ei kuitenkaan kunnioitettu, sillä Hefner halusi julkkistähden lehteensä täysin alastomana.

– Minusta hänen Dina-äitinsä ja taustajoukkonsa yrittivät saada kuvista vähemmän paljastavia. Tarkoituksena oli kuitenkin tehdä alastonkuvia. Me teemme sen erittäin tyylikkäästi ja tavalla, jota ei tulla unohtamaan. Kuvien idea ja konsepti oli minun keksimäni, Hugh Hefner kertoi Us Magazine -lehden mukaan.