Jodie Marsh ahdettiin pieneen toppiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh pitää ihmisten shokeeraamisesta ja nauttii viihdelehtien palstoilla näkymisestä. Biseksuaaliksi tunnustautuneelta julkkisnaiselta tuntuvat kuitenkin juttuaiheet olevan jo lopussa.

Viime kuukausina otsikoista poissa pysynyt Marsh poseerasi taannoin Embassy-klubin julkkisjuhlissa paljastavassa uimapuvun ja painitrikoon välimuodossa. Samalla hänen rintansa nousivat otsikoihin, koska ne näyttävät nykyisin varsin epäluonnollisilta. Nyt Jodie on poseerannut talviaiheisissa kuvissa, mutta varsin kesäisessä asussa, jossa hänen muotonsa oli ahdettu pieneen toppiin.

32-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.