Mystisesti kadonnut opiskelijapoika löytyi – homohäiden sulhasena!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malesiassa ja Irlannissa uutisoitiin kolme vuotta sitten kuinka malesialainen nuori mies Ariff Alfian Rosli oli yllättäen kadonnut opiskellessaan Irlannin pääkaupungissa Dublinissa. Miehestä ei saatu mitään havaintoja, joten mystinen katoaminen jäi selvittämättä.

Kadonneen perhe yritti poliisin ja suurlähetystön avustuksella löytää poikaansa. Hänen vanhempansa tekivät yhteensä kahdeksan matkaa Malesiasta Irlantiin löytääkseen poikansa, mutta turhaan. Viime viikolla tapaus kuitenkin selvisi hyvin poikkeuksellisella tavalla. Traagisella katoamisella oli lopulta onnellinen loppu, sillä kadonnut mies löytyi elossa.

Hänet löydettiin lopulta homohäistä, joissa mies oli kaiken lisäksi itse sulhasena. Pojan kohtalo tuli perheen tietoon verkossa julkaistujen hääkuvien myötä. Perhe on nyt vahvistanut, että kyseessä on heidän poikansa.