Lesbopari näytti kaapin paikan heitä haukkuneelle – mies sai syytteet

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on kuluvan vuoden aikana keskusteltu kiivaasti homoparien oikeuksista esimerkiksi parisuhteen rekisteröintiin ja adoptioon. Nyt eräs lesbopari on näyttänyt taivaan merkit heidän kimppuunsa sanallisesti hyökänneelle miehelle Bellinghamissa, Yhdysvalloissa.

22-vuotias nuori mies ryhtyi haukkumaan kovin sanoin lesboparia paikallisen baarin ulkopuolella. Naiset eivät halunneet keskustella miehen kanssa, joten tämä suivaantui tyrmäämisestä yhä enemmän. Sen jälkeen mies meni naisten Toyota-auton luokse ja iski auton tuulilasiin.

Tämä oli liikaa naisparille, sillä toinen heistä taklasi miehen katuun ja piti häntä siinä aloillaan kunnes paikalle hälytetty baarin järjestysmies ehti paikalle. Tapahtuman aikaan humalassa ollut mies on nyt saamassa syytteet naisten uhkailemisesta ja jopa pahoinpitelystä, Bellingham Herald -lehti uutisoi.