Myynnissä ollut vauva poistettiin suomalaissivustolta

Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme perjantaina kuinka suomalaisella Petsie-verkkosivustolla oli julkaistu myynti-ilmoitus, jossa venäläisnainen kauppasi vastasyntynyttä poikaansa. Pietarissa 25.9.2011 syntynyttä poikavauvaa kaupiteltiin 500 euron hintaan.

Nyt järkyttävä ilmoitus on poistettu sivustolta. Vauva luvattiin toimittaa Suomeen pientä lisämaksua vastaan. Ilmoituksen todenperäisyydestä ei ollut tietoa, mutta toivottavasti se oli vain typerää pilaa.

– Minä synnytti vauva poika 25.9.2011 pitää en poika. Poika isä on komea mies. Meidän vauvan nimi Wladimir Potskjow. Poika on venäjä sukuinen. Poika terve hyvä kuntoinen on. Poika maksaa 500 pietarissa asuu poika. Sina voi soitta munulle minä tuo vauva sinalle. Poika haluaa hyvä koti talo hyvä perhe hyvä elämä. Myyn Wladimir nopein soitaja, ilmoituksessa kerrottiin.Kuva: Petsie.fi