Rebecca Romjin esitteli upeaa vartaloaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijäkaunotar Rebecca Romjin tunnetaan parhaiten Mystiquen roolistaan X-Men -elokuvissa. Hän on myös esittänyt Ruma Betty -televisiosarjassa Alexis Meadea. Ennen näyttelijänuraansa kaunotar menestyi muun muuassa mallina.

39-vuotias Hollywood-kaunotar on ikuistettiin taannoin kuvauspaikalla bikineissä. Samalla vahvistui, että neitokain on edelleen lähes täydellisessä bikinikunnossa. Äitiydestään parhaillaan nauttiva Romjin paljasti aiemmin timmin vartalonsa salaisuuden.

– Minun vain täytyy liikkua päivittäin. Tavoitteeni on se, että hikoilen ainakin kerran päivässä, Romjin kertoi Us Weekly -lehdelle.

Rebecca Alie Romjin avioitui vuonna 1998 Teho-osasto-sairaalasarjasta tutun John Stamosin kanssa. Pariskunta erosi seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Pian eron jälkeen kaunotar ilmoitti kihlautuneensa näyttelijä Jerry O’Connellin kanssa. Romjin ja O’Connell saivat vuonna 2008 jälkikasvua kaksostyttäristä Dolly Rebeccasta ja Charlie Tamarasta. Kaunotar on myös kertonut aiemmin julkisuudessa kokeilleensa lesbosuhdetta.