Teinitähti Selena Gomezille traaginen suru-uutinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtien kuumaan A-sarjaan lukeutuva laulaja-näyttelijä Selena Gomez seurustelee poptähti Justin Bieberin kanssa. Teinitähti on saanut poikaystävänsä fanaattisilta faneilta lukuisia tappouhkauksia ja äskettäin hän joutuikin hankkimaan lähestymiskiellon eräälle ahdistelijalleen.

Viime kuussa Selenan kerrottiin saavan perheeseensä uuden tulokkaan, kun hänen äitinsä raportoitiin olevan raskaana. Selena Gomez oli innoissaan tulevasta sisaruksesta, mutta nyt unelma on ainakin toistaiseksi murskautunut. E! Online -julkaisun mukaan äiti on nimittäin saanut keskenmenon. Saatuaan suru-uutisen Selena päätti perua viikonlopun molemmat keikkansa.

Selena Gomez aloitti uransa musiikin parissa vuonna 2006. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan on muun muuassa Love You Like a Love Song, Tell Me Something I Don’t Know ja Who Says. Kaunotar on myös esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Tuhkimotarina 2, Operaatio Prinsessa ja Monte Carlo. Gomez juonsi 6. marraskuuta MTV European Awards -palkintogaalan Irlannissa.