Räppäri ammuttiin kuoliaaksi studioonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eri musiikkigenrejen edustajista räppärit ovat ylivoimaisia ykkösiä, kun mittarina käytetään väkivaltaista kuolemaa. Lukuisia hiphop-tähtiä on ammuttu hengiltä, ja nyt lista on jälleen kasvanut yhdellä nousevalla kyvyllä.

Hiphop-artisti Slim Dunkin, oikealta nimeltään Mario Hamilton, on nimittäin menehtynyt perjantai-iltana sattuneessa ampumavälikohtauksessa Yhdysvalloissa. Hänet ammuttiin hengiltä Atlantassa sijaitsevassa studiossa, jossa hän oli parhaillaan valmistautumassa musiikkivideonsa kuvauksiin.

Poliisin mukaan Hamiltonia oli ammuttu käsiaseella kerran rintaan. Uhrin ja tekijän uskotaan ajautuneen ennen ampumista sanaharkkaan, Atlantan poliisi kertoi Rolling Stone -lehden mukaan. Riidan syystä ei ole tietoa. Ampuja ja ase ovat molemmat edelleen kateissa. Studiossa oli kuitenkin veriteon sattuessa jopa 20 ihmistä.