Seksikkäin mies yritti pokata koulunsa kaikkia tyttöjä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ensimmäisen Kauhea kankkunen -elokuvan myötä supertähdeksi noussut näyttelijä Bradley Cooper on yhdistetty viime aikoina romanttisessa mielessä ranskalaiseen näyttelijättäreen Melanie Laurentiin. Heidät bongattiin äskettäin treffeillä Pariisissa läheisissä tunnelmissa.

People-lehti äänesti tänä vuonna Bradleyn maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Nyt miljoonien naisten päiväuni kertoi nuoruusiän naisseikkailuistaan. Bradley nimittäin yritti pokata teini-ikäisenä koulunsa kaikkia tyttöjä keinolla millä hyvänsä. Näyttelijä muun muuassa liittyi koulunsa eri kerhoihin, jotta tapaisi mahdollisimman paljon tyttöjä.

– En kuulunut koulussa mihinkään kuppikuntaan. Olin freelancer ja yritin deittailla kaikkia tyttöjä koulujemme eri kerhoista, Bradley kertoi Reveal-lehdelle.

Naisia metsästävä näyttelijä kertoi, että hänen paha tapansa saattaa karkottaa naiset ympäriltään. Bradley nimittäin kertoi olevansa koukussa purutupakkaan. Tähden mielestä purutupakan käyttö on miehekästä, mutta Bradley on yrittänyt päästä siitä eroon naisten tähden.

Bradley Cooper kertoi joutuneensa äskettäin shokkiin kuultuaan seksikkäimmän miehen tittelistään. Näyttelijähurmurin mielestä hän nimittäin näyttää joskus karmivalta. Tähden mielestä oli kuitenkin hienoa, että titteli nimettiin miehelle, joka ei ole malli. Bradley kertoi pitävänsä maineikasta voittoaan vitsinä ja hän toivoo, ettei titteli muuta asioita.