Daniel Craig tekemässä James Bondien historiaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuoreimmissa James Bond -elokuvissa päätähtenä nähty Daniel Craig on tekemässä Bond-historiaa, sillä hänestä on tulossa pisimpään salaista agenttia valkokankaalla näytellyt tähti. Hänelle on nimittäin tarjottu miljoonasopimusta useista tulevista Bond-elokuvista.

43-vuotiaan Daniel Craigin valinta Bond-elokuvien pääosaan sai alunperin runsaasti rajuakin kritiikkiä, sillä häntä ei pidetty soveliaana elegantin herrasmiehen rooliin. Hänen ensimmäisen roolinsa myötä kuitenkin sekä katsojat että kriitikot ymmärsivät, että mies oli lähes täydellinen valinta. Samalla Bondin hahmo muuttui aikaisempaa hieman karskimmaksi ja väkivaltaisemmaksi.

Tuottajat ovat olleet niin ikään tyytyväisiä karismaattisen tähden suorituksiin, sillä nyt Daniel Craig on saanut merkittävän tarjouksen. Huhujen mukaan seuraavasta Bondista Craig tienaisi noin 12 miljoonaa euroa. Tuottaja Michael G. Wilson kertoi asiasta People-lehden haastattelussa, jossa hän toivoi Craigin tekevän yhteensä vähintään kahdeksan Bond-elokuvaa. Roger Moore teki aikoinaan seitsemän Bond-elokuvaa ja Sean Connery kuusi.