Ultraäänikuvasta paljastui hämmentävä yllätys – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Raskaana olevat naiset käyvät aika ajoin tarkastuksissa, joissa syntymättömän lapsen tilaa tarkastellaan ultraäänellä. Nyt eräs tuleva äiti, Dee Lazarou, on nähnyt ultraäänikuvassa jotain yllättävää.

Lazarou synnytti lapsensa ennen laskettua aikaa sairaalan sijaan kotinsa kylpyhuoneen lattialla ilman kätilön apua. Hän kuitenkin tiesi, että lapsella on kaikki hyvin, sillä 12. raskausviikolla ikuistetusta ultraäänikuvasta oli paljastunut jotain erikoista. Kuvassa lapsen yläpuolella näkyi nimittäin outo hahmo, jonka tuleva äiti arveli olevan lapsensa suojelusenkeli.

– Lapsen napanuora oli kiertynyt kaulan ympärille, mutta äitini sai sen pois. Se oli hermoja raastava kokemus, mutta olin varma, että suojelusenkeli katsoi hänen peräänsä ja varmisti, että hän syntyy turvallisesti, Dee Lazarou kertoi The Sun -lehdelle.