Big Brother -povipommi julkaisi tyttökalenterin – tässä rintava maistiainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian Celebrity Big Brother -ohjelman aikaisemmalta tuotantokaudelta tuttu ja monissa seksikkyysäänestyksissä menestynyt topless-julkkis Lucy Pinder on komeillut usein brittilehtien sivuilla nakukuvillaan. Viime vuonna Lucyn rintavarustus nimettiin Britannian parhaaksi.

Nyt Lucy Pinder on julkaissut ensi vuodelle oman tyttökalenterinsa, jonka kansikuva on julkaistu maistiaiseksi tulevasta.

27-vuotias englantilainen Lucy Pinder tunnetaan erityisesti mallina ja kolmossivun tyttönä. Vuonna 2005 uimarannalta malliuralle löydetty Pinder rankattiin jo seuraavana vuonna FHM-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 16. Vuotta myöhemmin sijoitus oli 35. ja toissa vuonna enää 92. Celebrity Big Brother -kisassa hän onnistui ärsyttämään muita asukkaita erityisesti tarinoillaan ja lensi BB-talosta ensimmäisenä. Hän on kertonut avoimesti haaveilevansa lesboseksistä näyttelijä Megan Foxin kanssa.