Pamela Anderson huimassa bikinikuosissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehdestä aikoinaan julkkikseksi noussut Pamela Anderson sai viime vuonna tunnustusta, kun eläinsuojelujärjestö PETA valitsi hänet Vuoden 2010 henkilöksi. Anderson on ollut aktiivisesti mukana eläinsuojelutyössä esimerkiksi poseeraamalla alasti turkisten vastaisissa kampanjoissa.

Nyt 44-vuotias povipommi on ikuistettu nauttimassa olostaan rannalla Havaijilla. Baywatch-kaunotar osoitti olevansa yhä huippukunnossa, sillä hän oli pukeutunut vain pienenpieniin mustiin bikineihin. Edes hänen jaloissaan ei ollut juuri merkkejä ikääntymisestä.

Pamela Andersonilla on 15-vuotias poika Brandon ja 12-vuotias Dylan-poika ex-aviomiehensä Tommy Leen kanssa. Kaunotar kertoi ettei hänellä ole enää julkkisihastusta. Hän kertoi muun muuassa ihailevansa itsenäisiä ja itsevarmoja miehiä.

Pamela Anderson suuntasi äskettäin Britannian Big Brother -taloon yhdessä neljäntoista taviksen kanssa. Isoveli antoi poikkeuksellisesti julkkisasukkaalle oman henkilökohtaisen makuuhuoneen, joten povipommi ei nukkunut samassa huoneessa muiden asukkaiden kanssa. The Sun -lehden mukaan Anderson oli vaatinut omaa huonetta tuotannolta. Kaunotar vietti talossa vain viikonlopun, mutta pikavisiitti ehti saada varsinaiset asukkaat sekaisin.