Snoop Dogg julkaisi rajun huumekuvan verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin räppäreihin lukeutuva Snoop Dogg on julkaissut jo lähes 20 albumia. Tähti on myös esiintynyt lukuisissa elokuvissa kuten Training Day, Starsky & Hutch ja Päin Pilveä. Räppäri on jäänyt useita kertoja kiinni huumeiden hallussapidosta.

Nyt letitetyistä saparoista tavaramerkkinsä tehnyt Snoop Dogg on julkaissut itse kuvan, jossa hän ja kollegansa Wiz Khalifa poseeraavat valtavan huumekasan vieressä ja näyttävät polttavan samaa ainetta.Kuva: Twitter, Snoop Dogg

39-vuotiaan Snoop Doggin kerrottiin äskettäin joutuneen vaikeuksiin Norjassa. Tähti nimittäin otettiin syyniin, koska hänellä oli liikaa käteistä mukanaan. Tapauksesta raivostunut räppäri vapautettiin rajavartiostolta kaksi tuntia kestäneiden selvitysten jälkeen.

Britannian viranomaiset poistivat viime syksynä hiphop-tähti Snoop Doggin porttikiellon maahan, ja artisti pääsi viimein esiintymään Britanniassa ensimmäistä kertaa vuosiin. Sittemmin Hollanti kuitenkin kielsi artistia saapumasta maahan ja siksi Snoop joutui perumaan keikkojaan puukenkämaassa.