Tällaista piirtäjää ei ole ennen nähty – teki kaksi muotokuvaa yhdellä kertaa

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailma on pullollaan lahjakkaita piirtäjiä, mutta joukkoon mahtuu kourallinen myös todellisia luonnonlahjakkuuksia. Eräs heistä, amerikkalainen miestaiteilija Xiaonan Sun, hämmentää parhaillaan nettivideolla, jossa hän kykenee uskomattomaan suoritukseen piirtämällä samanaikaisesti kaksi potrettikuvaa eri henkilöistä.

Maailman kaikkien aikojen parhaiden elokuvien kärkijoukkoon lukeutuvan Rita Hayward – avain pakoon -elokuvan kunniaksi hän piirtää yhtä aikaa sekä Morgan Freemanin että Tim Robbinsin kuvat käyttäen esimerkiksi lyijykynää ja hiiltä. Suoritus kuvattiin myös videolle, joka vahvistaa, että kyseessä on todellinen taituri. Alla nähdään vielä miten samainen taiteilija piirtää Harry Potter -tähti Emma Watsonin.